Известие

Collapse
No announcement yet.

озвучаване в 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bager
    Нова кора ли са ти правили? Нещо не разирам добре от снимката. При мен не беше така. Може ли да направиш снимки и отвътре, ако не е проблем, разбира се.
    да наравиха нова кора за подложка на която да хванат колоните.
    Повечето 156 имат една ламарина под декоративната кора и декоративни капаци на самата кора - ето тези работи при мен ги нямаше.
    Върху тази подложка се слага моята си кора с монтирани декоративни капаци и всичко е шест.От вън вобще не се личи че има нещо правено.
    Alfa 156 2.4 JTD 09.2000

Comment

Въпросчета

Здравейте колеги. Аз сам решил да си направя един коледен подарък с музика на колата. Аз мисля да си сложа елипси на задната кора и един плеер също. Като цяло се колебая между Alpine, Pioneer, Hertz. Някой има ли впечетления от тия марки. Както за елипси така и за CD playera. Другото което искам да попитам някой може ли да ми обясни как точно се махат тея декоративни капаци на задната кора. И дали като сложа елипсите ще мога да ги закрепя пак че ми се струва малко грозно без капаци
      Алфа 156 1,9 жтд

Comment

добре де отдоло кората слагате ли я, защото ако са по дълбоки колоните не може да се затвори,аз затова си сложих плитки елипси двулентове и не съм доволен от звука пък без нея е грозно
        156 1.9 JTD 105hp

Comment

Първоначално публикувано от b0jo
          добре де отдоло кората слагате ли я, защото ако са по дълбоки колоните не може да се затвори,аз затова си сложих плитки елипси двулентове и не съм доволен от звука пък без нея е грозно
          пичовете изрязаха две кръгли дуки точно зад магнитите поради тази причина.
          Alfa 156 2.4 JTD 09.2000

Comment

Някой да знае каква е мощността на оригиналните говорители във вратите? На първо време мисля да шибна едно player-че Sony и по натам да търся други говорители, че кинтите свършват вече ...

Comment

не съм 100% сигорен, но бях чул,че са по 10(може да са ме метнали)
              Аз искам да питам за тея пищялки нещо не ми работят кажете как се сменят и какви говорителчета да им сложа

Comment

Първоначално публикувано от mi6onski
                Аз искам да питам за тея пищялки нещо не ми работят кажете как се сменят и какви говорителчета да им сложа
                Eeeeeeeeeee колега,моля те-недей така ?!
                Тук си пуснал специална тема-хората подробно са ти обяснили-ти си им благодарил и пак питаш........
                http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... highlight=
                Ще напълним форума с излишно-преповтарящи се въпроси и въпросчета........
                Aifa-Romeo-156 2.0

Comment

ние с татко и двамата пишеме и накрая така става, много съжелявам за излишния спам

Comment

Първоначално публикувано от mi6onski
                    ние с татко и двамата пишеме и накрая така става, много съжелявам за излишния спам
                    А вие двамата не си ли говорите?!
                    Еми хайде поне единия от вас да ги смени вече най накрая тЕа пусти пищялки.......
                    Aifa-Romeo-156 2.0

Comment

по вапроса с музиката аз имам каса в багайника която е 12 ка и оригиналните колони на вратите с едно по мощно стапало и мусицата е много яка аза оцад на кората ако ти се рейе и развалия си слойи по силни елипси

Comment

Как се махат капаците на задните говорители? В ePer виждам, че са на щипки, а пък от тази снимка на колегата не виждам да има такива.

Ако нямат щипки как въобще се държат се чудя ...

Comment

Първоначално публикувано от mvtodorov
                          тази тема се превърна малко в монолог но все пак бих искал да споделя какво предприех - може да е полезно на някой друг колега.
                          Тъйкато на задната кора нямам капаци на колоните(странно но е така), се наложи да ги поръчам отделно.Според мен без тях едни елипси отзад ще стоят доста грозничко
                          Сега чакам доставката и нямам търпение.
                          Ок де това на снимката какво е просто е указано място ли щото гледам мойте така стоят ама всякаш си е слято с платта на кората и не виждам как ще се махат
                          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

koлега слагай бокс,стъпало и елипси без претиснения.Аз имам такива pioneer са стрхотен звук няма вибрации и не е чак толкова изолиран багажника напротив много си е добре за озвучаване,НО PIONEER по възможност

Comment

Imam i az edin vapros kum vas.. Ot kade da vzema tok za da si vurja v bagajnika USILVATELA ??? Pomagaite ....Ako nqkoi znae?/ Mersi

Comment

Първоначално публикувано от JuliiReni Покажи съобщение
                                Imam i az edin vapros kum vas.. Ot kade da vzema tok za da si vurja v bagajnika USILVATELA ??? Pomagaite ....Ako nqkoi znae?/ Mersi
                                Най добре от акумолатора и трябва да имаш и предпазител на кабела А другите колеги да не се притесняват и да слагат аз съм с 4 pioneer na vratite + 2 елипси на кората и 2 12 инча с голяма каса и всичко е перфектно
                                Alfa Romeo 156 2.0 T.S

Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Ромео , и това във времето, когато се стремял да победи Алфите, Enzo Ферари плачел като бебе

Comment

Working...
                                X